You are currently viewing Εκδόσεις Γραφή – Αφιέρωμα

Εκδόσεις Γραφή – Αφιέρωμα

Εκδόσεις Γραφή στο αφιέρωμα μας, αυτόν μήνα. Εκδόσεις με ποιότητα και προσεγμένες συγγραφικές επιλογές.

Ένας εκδοτικός με ποιότητα

Πρόσφατα ανακάλυψα τις Εκδόσεις Γραφή και έμεινα εντυπωσιασμένη από την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα. Βιβλία με εξαιρετική ποιότητα και εμφάνιση από το άλφα τους ως το ωμέγα τους. Ωραία και λιτά εξώφυλλα. Ποιότητα χαρτιού που δύσκολα βρίσκεις σήμερα σε προσεγμένες μάλιστα εκδόσεις. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί σήμερα σε αρκετές εκδόσεις βρίσκεις κάτι καλό, που καταστρέφεται όμως σε άλλες εκπτώσεις που τυχόν γίνονται στα επιμέρους κομμάτια μιας έκδοσης. Στις Εκδόσεις Γραφή όμως παρατήρησα και Επιμέλεια σωστή και εστιασμένη στην ανάγκη του αναγνώστη να απολαύσει ένα βιβλίο στο σύνολο του. Ωραίες και άνετες γραμματοσειρές που ξεκουράζουν το μάτι. Μακέτες εξωφύλλων που αφήνουν την φαντασία να γίνει ένα με αυτό που θέλει ο αναγνώστης να ταυτίσει καθώς επιλέγει ένα βιβλίο.

Εντύπωση μου έκανε επίσης πως ο συγκεκριμένος εκδοτικός έχει την έδρα του σε μια πόλη της επαρχίας, που όμως δεν έχει πάψει να μας εκπλήσσει με τις καινοτομίες της σε όλα τα επίπεδα. Τώρα και στα εκδοτικά τεκταινόμενα της χώρας μας. Οι Εκδόσεις Γραφή έχουν την έδρα τους στα Τρίκαλα Θεσσαλίας Βασ.Τσιτσάνη 41 – 2ος όροφος Τρίκαλα.

Το μότο των Εκδόσεων

Φροντίζουμε το έργο σας, από τη σχεδίαση του εξωφύλλου, έως την έκδοση και την προώθηση του.
Πάντα με σεβασμό στο δημιουργό και τον αναγνώστη.

Αυτόν τον μήνα θα σας παρουσιάσω σταδιακά βιβλία του Εκδοτικού οίκου με κριτικές και παρουσίαση θεμάτων που ανακύπτουν από αυτά τα βιβλία μείνετε συντονισμένοι στο Blog μας εδώ και στην ομάδα μας στο Facebook.

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση